Olet täällä

Liikunta- ja lasketteluleiri 2021

Ilmoittautuminen alkaa 8.2.2021 klo 9.
Koululaisten hiihtolomalla 1.-5.3.2021 järjestetään liikunta- ja lasketteluleiri Öjbergetin talviurheilukeskuksella klo 8.30-15.00 välisenä aikana.

Leiri on suunnattu vaasalaisille 1-6 -luokkalaisille lapsille. Leirihinta on 15€/päivä. Hintaan sisältyy bussikuljetus (uimahalli -> Öjberget -> uimahalli), laskettelun alkeisryhmäopetus, lounas, muu ohjaus ja vakuutus.

Laskettelun alkeisryhmäopetuksen lisäksi ohjelma pitää sisällään hiihtoa, pulkkamäkilaskettelua sekä sosiaalista ryhmätoimintaa. Leirillä osallistuja saa kokea turvallisen ja viihtyisän leirielämyksen, täynnä liikunnan riemua, kivassa ryhmässä ja mukavien leiriohjaajien ohjaamana. Leiri on kaksikielinen.

Jos liikuntaleiriä ei saada järjestymään Öjbergetillä huonon lumitilanteen vuoksi, järjestämme vaihtoehtoisen monipuolisen liikuntaleirin muissa tiloissa. Lisätietoja tulossa alkuvuoden aikana. Jos liikuntaleiri joudutaan perumaan korona-epidemian vuoksi, palautamme 100% leirimaksusta asiakkaalle.

Leirille tulee ilmoittautua jokaiselle päivälle erikseen. Voit ilmoittatua yhdelle tai useammalle päivälle. Leirille otetaan 20 osallistujaa per päivä ilmoittautumisjärjestyksessä. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 24.2.2021.

Lisätietoja, vakuutusinfo ja perumisehdot: www.vaasa.fi/liikuntaleirit

Osallistujan tiedot
Esim. allergiat ja rajoitukset
Huoltajan tiedot
Paikkoja jäljellä: 
20