Talvilomaleiri-Öjberget 1-6 lk

20,00 

Koululaisten talvilomalla 27.2.-3.3.2023 järjestetään lasten leiri, jossa liikutaan ja lasketellaan Öjbergetin talviurheilukeskuksella klo 8.30-15.00 välisenä aikana.

Leiri on suunnattu Vaasan peruskoulujen 1-6-luokkalaisille lapsille. Leirihinta on 20€/päivä.

Hintaan sisältyy bussikuljetus, laskettelun alkeisryhmäope-tus, hissilippu, lounas, välipala, muu ohjaus ja vakuutus. Laskettelun alkeisryhmäopetuksen lisäksi ohjelma pitää sisällään hiihtoa, pulkkamäkilaskettelua, metsäretkiä sekä sosiaalista ryhmätoimintaa. Leirillä osallistuja saa kokea turvallisen ja viihtyisän leirielämyksen, täynnä liikunnan riemua, kivassa ryhmässä ja mukavien leiriohjaajien ohjaamana. Leiri on kaksikielinen.

Leirille tulee ilmoittautua jokaiselle päivälle erikseen. Leirille otetaan 18 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Viimeinen ilmoittatumispäivä on 15.2.2023

Lisätietoa, vakuutus ja peruutuehdot: www.vaasa.fi/liikuntaleirit

Kuvauslupa: Vaasan kaupunki voi käyttää viestinnässään ja markkinoinnissaan kuvia tai videoita, joista lapsen tai nuoren voi tunnistaa. Kuvia voidaan käyttää esimerkiksi sosiaalisen median kanavissa ja verkkosivuilla liikuntaleireistä kertomisen yhteydessä. Media (lehdet, radio, tv) voivat haastatella ja kuvata lasta tai nuorta.

 

Poista

Osasto: